Skip to main navigation Skip to main content

Sell the problem you solve, not the product

Sales creatives

Opdrachtgevers kunnen ons inzetten bij de volgende vragen

 1. 1

  telefonische verkoop

 2. In veel gevallen is telefonische verkoop al dan niet in combinatie met Marketing Automation het meest effectieve verkoopkanaal. Of het nu gaat om direct sales, afspraken maken of klantbeheer CrossOver is altijd op zoek naar de beste Cost per Sales of Cost per Contact. Het doel is namelijk nooit zoveel mogelijk uren inzetten maar zoveel mogelijk rendement uit de uren te halen.

 1. 2

  Lead Nurturing Marketing Automation

 2. Het op exact het juiste moment versturen van de juiste boodschap om van een prospect een klant te maken. Dat is wat Nurturing is en wat leidt tot een hogere conversie. Vaak wordt Marketing Automation enkel als email engine ingezet maar CrossOver doet dit omnichannel. Uiteindelijk gaat het om het begeleiden van de klant tijdens haar aankoopcyclus via mail, telefoon, persoonlijk contact DM e.d. Content is dus essentieel. Voor CrossOver is content een onderdeel van het proces om thought leader te zijn en daardoor conversie te verhogen.

 1. 3

  Community sales

 2. Bij CrossOver draait alles om uw klant. We helpen u met het behoud, activatie en het zoeken naar nieuwe klanten. Community sales zien wij als een container begrip voor alle activiteiten die direct in de gemeenschap plaats vinden. Wij zoeken de klant voor u op en maken de verbinding tussen uw merk en de klant of we brengen uw merk onder de aandacht. CrossOver Community Sales activeert mensen en merken.

 1. 4

  Loyaliteit legt de klant in de watten

 2. CrossOver is marktleider in Community Shopping, het concept waarbij u uw klanten direct voordeel en langdurige binding biedt. U kunt direct gebruik maken van onze webwinkel en spaaromgeving in combinatie met onze expertise op het gebied van content management, inkoop, retourenafhandeling, klantenservice, marketing & communicatie en prijsmanagement.

Talking to the right people

Wij onderscheiden ons door:

 • Kleinschalige kwaliteitsprojecten voor A-merken
 • Het inzetten van dedicated teams en begeleiding
 • Passie en beleving
 • Korte lijnen, pragmatisch en doelgericht
 • Inspiratie

Samenwerken? Vraag het ons.

contact