Skip to main navigation Skip to main content

experts in klantcontact

Sales Creatives

CrossOver

Gids in customer journeys

De customer journey. De reis van eerste kennismaking tot het ontstaan van een waardevolle klantrelatie. CrossOver activeert contactpersonen tot en met de beslissingsfase van een aankoop. Wij weten (nieuwe) klanten te traceren, te boeien, te binden en te behouden.

Customer journey

CrossOver is onderdeel van

CMG Nederland

CMG. De Creative Marketing Group. Vier gespecialiseerde bedrijven met honderd marketing creatives. Ontstaan uit de behoefte om weer grip te krijgen op het complete marketingcommunicatietraject. Om de marketeer maximaal support te bieden bij het creatief loodsen van zijn merk.

Alle disciplines die een merk nodig heeft om de verschillende fases in de custumer journey te bespelen, bieden wij geïntegreerd aan. Van brand strategy tot client experience. Van concept tot een-op-een klantcontact. Dat doen we met merkstrategen, conceptontwikkelaars, designers, online marketeers, content creators, data analisten, you name it. Met ervaren natives die elkaar inspireren en versterken. En die hun ervaring graag koppelen aan jong toptalent. Zodat we een creatief bruisend broeinest blijven. Met verrassende én meetbare successen.

Samenwerken? Vraag het ons.

contact