Skip to main navigation Skip to main content

trackrecords op internationaal niveau

Sales creatives

CrossOver

Sales creatives

De reisleiders van succesvolle customer journeys en client experience. Weten nieuwe klanten te traceren, te boeien, te binden en te behouden. Met campagnes die inhoudelijk en technisch van de bovenste plank zijn.

Customer journey

1 Group, 4 companies,

100 professionals

CMG. De Creative Marketing Group. Vier gespecialiseerde bedrijven met honderd marketing creatives. Ontstaan uit de behoefte om weer grip te krijgen op het complete marketingcommunicatietraject. Om de marketeer maximaal support te bieden bij het creatief loodsen van zijn merk.

Alle disciplines die een merk nodig heeft om de verschillende fases in de custumer journey te bespelen, bieden wij geïntegreerd aan. Van brand strategy tot client experience. Van concept tot een-op-een klantcontact. Dat doen we met merkstrategen, conceptontwikkelaars, designers, online marketeers, content creators, data analisten, you name it. Met ervaren natives die elkaar inspireren en versterken. En die hun ervaring graag koppelen aan jong toptalent. Zodat we een creatief bruisend broeinest blijven. Met verrassende én meetbare successen.

Samenwerken? Vraag het ons.

contact