Skip to main navigation Skip to main content

Sell the problem you solve, not the product

Sales creatives

Onze resultaten

In de afgelopen 15 jaar heeft CrossOver een internationaal trackrecord in telefonische verkoopoptimalisatie opgebouwd met honderden campagnes voor tientallen opdrachtgevers.

 • 60

  cost per sale verlaging

  Betaalgarant product: Verkoopresultaat van <15% intern naar 41% conversie in de CrossOver proeftuin

 • 273

  Resultaat

  Betaalgarant product: Verkoopresultaat van <15% intern naar 41% conversie in de CrossOver proeftuin

 • 70

  Resultaat

  Zakelijke verkoop Telecom: Van 0,1 sales per uur naar 0,4 sales per uur met een positieve NPS in 4 maanden

 • 64

  cost per sale verlaging

  Verzekeringsproduct: Verlagen cpo van 250 naar 100 euro met verdubbeling aantal contracten

 • 300

  Resultaat

  Verzekeringsproduct: 0,58 sales per uur in proeftuin ten opzichte van 5 externe partijen met 0,40 gemiddeld (0,40 / 0,33 / 0,42 / 0,37 / 0,47 sales per uur)

 • 45

  Resultaat

  Loyaliteitsconcept: Groei van 175.000 naar 930.000 bestellingen met een verlaging van de cost per order van 2,46 euro naar 0,89 euro

One vision

CrossOver kent een duidelijke visie op het gebied van (telefonische) benadering van potentiele klanten. Wij geloven namelijk in lead nurturing en niet in het inzetten van zoveel mogelijk (bel)uren.Waarom? Omdat aangetoond is dat een prospect gemiddeld 8 contacten nodig heeft om tot een aankoop te besluiten en dat slechts 5% van de verkopers na 6 pogingen doorgaat. De sleutel tot een succesvolle campagne is volharding.

Verkopen betekent volgens ons kennis van de markt tonen, in gesprek gaan over de (on)mogelijkheden van de betreffende markt en koopsignalen te herkennen en te gebruiken in het gesprek. Daarnaast is het van essentieel belang adressen te beheren in plaats van af te boeken, adressen zijn niet alleen schaars maar ook geldt dat regelmatig contact zorgt voor binding en dus verkoopkansen. Kwaliteit van gesprekken gaat dus altijd boven kwantiteit.

Samenwerken? Vraag het ons.

contact